Chartproffs 2015 – Teknisk Analys med Johnny Torssell

En helt ny föreläsningsserie med Johnny Torssell

Johnny Torssell har spenderat ett par dagar i en modern inspelningsstudion och skapat en unik föreläsningsserie i tio delar, totalt 7 timmar baserad på hans rykande färska bok ”Teknisk analys med Johnny Torssell”. Föreläsningsmaterialet på över 900 sidor ingår i kursen. Detta är det bästa av det bästa Johnny har samlat på sig under sina 30 år som analytiker. Oavsett om man är proffs eller nybörjare är denna föreläsningsserie ett måste!

Se promovideon här:

Så här beställer Du:

Tillgång till föreläsningsserien i ett år kostar 4 900 SEK inklusive moms. Du får tillgång till E2:s webb och ser föreläsningarna via internet. För beställning maila oss på info@e2trading.com.

Johnny Torssell har jobbat professionellt i finansbranschen sedan maj 1986 och sedan 2004 jobbar han med teknisk analys på Carnegie Investment Bank som caseanalytiker samt skriver också det dagliga analysbrevet Short Term. Han har också skrivit ett flertal böcker om teknisk analys och trading och är även en uppskattad föredragshållare och ger även emellanåt privata undervisnings-sessioner. Johnny är i särklass den mest efterfrågade föreläsaren om teknisk analys & trading i Sverige.

En del av innehållet:

Bevekelsegrund

Hur fungerar marknaden? Johnny kommer att presentera ett annorlunda tankesätt för att förklara hur marknaden fungerar. Bland annat kommer han att visa hur du kan prognostisera ekonomin med hjälp av börsen.

Struktur

Har vi vår, sommar, höst eller vinter på börsen? Du kommer att få lära dig ett effektivt sätt att tydliggöra trenden för marknaden och specifika aktier. Detta avsnitt kommer att hjälpa dig att identifiera positiva marknadsfaser och undvika stora förluster vid svaga marknadsfaser.

Aktieurval

Internationella studier har visat att det är ett fåtal aktier som svarar för större delen av avkastningen. Johnny kommer att presentera flera metoder för att finna dessa aktier. Och lyckas vi med det är mycket vunnet.

Chart reading

Författaren kommer att visa hur vi kan läsa utbud och efterfrågan i diagrammen på ett enkelt sätt utan att behöva lära sig 100-tals olika formationer. Den här delen avser att visa hur vi skall handla aktier i rekyler.

Bli en vinnare med volatilitet

I detta kapitel kommer Johnny att visa sina bästa metoder för att hitta explosiva aktier med hjälp av volatilitetssetuper.

Trendlinjer

Hur ska vi utnyttja trendlinjer i vår handel? Johnny kommer att visa flera tekniker för att handla med trendlinjer men också utnyttja fördelarna med trendlinjer för att bedöma styrkan i det objekt vi analyserar.

Volymanalys

Johnny kommer att visa sina bästa tips och tricks med hjälp av volymanalys.

Att analysera med tid

Johnny kommer att visa när det är som mest fördelaktigt att vara investerad på börsen med hjälp av almanackan.

Exit

När ska vi kliva av en placering vi har gjort? Att kliva in i en placering är lättare än att veta när vi ska kliva av. I det här kapitlet beskriver Johnny tekniker för hur vi ska göra detta men också hur viktigt det är att ha koll på tradingmatematiken.

Alla, proffs som amatörer, som har en viss grund i teknisk analys, kommer att ha nytta av denna exklusiva och unika inblick i teknisk analys av en etablerad expert inom området.