E² Inner Circle

Marknadens mest kompletta tradingutbildning. Här har vi samlat alla våra föreläsningar. Nya föreläsningar blir tillgängliga efterhand. Utöver strategier, metoder och verktyg släpper vi också regelbundna uppdateringar och marknadsanalyser samt vilka strategier som just nu är i spel.

E² Inner Circle tecknar du som månadsprenumeration. E² Inner Circle innehåller nu mer än tre dygn av e-föreläsningar. Materialet uppdateras fortlöpande. Nedan ser du kategorier och innehåll. Klicka här för att bli medlem.
OBS! Allt material enligt kategorierna nedan ingår – bindningstiden är endast innevarande månad.

 

E² Inner Circle

295 kr/mån

  • Föreläsningar, över 90 timmar
  • Strategier, allt vi gjort
  • Metoder, finjusterade över tid
  • Verktyg, de vi använder själva
  • …och mycket mer.
Bli medlem

Kategorier:

Hitta Kursvinnare

229. E2 Dashboard i HKV Version 190411 13:43

E² Grundkurs i trading

En komplett kurs för den som är helt ny och intresserad av trading. I 48 e-föreläsningar tar vi en komplett nybörjare genom alla moment som måste behärskas.

E² Market update

Här hittar Du senaste uppdateringarna om det aktuella börsläget från E2. Vi uppdaterar här så snart vi ser intressanta förändringar i marknaden. Normalt 1-2 ggr per månad.

Daytrading

Här har vi samlat det vi gjort om Daytrading. Tidshorisonten är intradagshandel.

Swingtrading

Här har vi samlat det vi gjort om Swingtrading. Tidshorisonten är 1-5 dagar.

Veckostrategier

Här har vi samlat det vi gjort i veckostrategier. Tidshorisonten är en till flera veckor.

Boken om Gerillatrading

1998 släpptes ”Boken om Trading” och än idag får vi höra att den är högt hållen av svenska traders. Idén till denna bok föddes ur frågan: Hur bra har Gerillaformationerna fungerat sedan ”Boken om Trading” publicerades? Vi bestämde oss för att göra vad vi inte kunde göra då – att kvantifiera Gerillatrading-setuperna och visa i studier hur effektiva de är.

E-föreläsning Framgångsrik Aktiehandel Extended version

Vill du förhöja sannolikheten för att kunna göra bättre aktieaffärer? Denna bok presenterar 10 vinnande strategier för både kortsiktiga och långsiktiga placerare med regler från köp till sälj som både proffs och nybörjare bör känna till.

E² Trading Expo 2012–2017

E² har genomfört E2:s TradingExpo sedan 2012. Expot är en dag med spetsföreläsningar för traders. Expot har genomförts 2012 t o m 2017. Från och med 2017 genomförs det i regi med Tobbe Rosén under namnet Swedish Trading Expo.

Webbföreläsning BAYN

Allt om BAYN-strategin med Peter Här har vi samlat alla föreläsningar om vår mest kompletta jämviktspendlingsstrategi.

Multicharts

Här hittar Du föreläsningar om hur du kodar och bygger strategier i Multicharts. Bland annat om hur du kodar och backtestar såväl egna som E2.s strategier. Mängder av kod och indikatorer finns dessutom för nedladdning.

E² Inner Circle

295 kr/mån

  • Föreläsningar, över 90 timmar
  • Strategier, allt vi gjort
  • Metoder, finjusterade över tid
  • Verktyg, de vi använder själva
  • …och mycket mer.
Bli medlem