Böcker

Vi har skrivit flera böcker genom åren bland annat ”Framgångsrik Aktiehandel” och ”Boken om Gerillatrading”. Föreläsningarna på böckerna kan du beställa av oss. Böckerna köper du i en nätbokhandel. Nedan mer information om ”Boken om Gerillatrading”.

 

Boken kostar 495 SEK inklusive moms. Frakt tillkommer. 

Bli först med att lära dig edgarna i boken – Vi har lyft vår research till en ny nivå till fördel för dig och oss – E-föreläsningen blir vår enda föreläsning på boken.

Eller beställ boken + e-föreläsningarna.Då får du boken och 6 timmars videomaterial. I videomaterialet föreläser vi om boken inklusive utökade resonemang. Vi kommer inte att hålla traditionella föreläsningar för denna bok.

E-föreläsningar innebär att du via lösenord får tillgång till E2:s webb och ser föreläsningarna via internet.

Enbart boken kostar 495 SEK Inklusive moms.

Boken + tillgång till e-föreläsningarna i ett år kostar 1495 SEK inklusive moms.

Maila beställning till info@e2trading.com. Uppge namn, adress, telefonnummer, mail samt om du vill ha boken eller boken och e-föreläsningen. Boken och e-föreläsningarna blir tillgängliga under andra halvan av augusti.

Se promovideo här!
Mer information om boken:

1998 släpptes ”Boken om Trading” och än idag får vi höra att den är högt hållen av svenska traders. Idén till denna bok föddes ur frågan: Hur bra har Gerillaformationerna fungerat sedan ”Boken om Trading” publicerades? Vi bestämde oss för att göra vad vi inte kunde göra då – att kvantifiera Gerillatrading-setuperna och visa i studier hur effektiva de är.

Denna bok innehåller statistik producerad med E2:s researchverktyg för Gerillatrading-setuperna och visar hur de har fungerat sedan vi föreslog att de var användbara för 15 år sedan. De har hållit måttet och fungerat som viktiga verktyg för traders som vill få en idé om vart en aktie ska ta vägen. Vår tro och förhoppning är att de ska kunna vara vägledande även den kommande 15-årsperioden.

Boken innehåller fler formationer som vi lärt oss sedan det begav sig sist och andra koncept som traders har stor nytta av.

I bokens längsta kapitel kikar vi på ”action-analyser” som Johnny skickat ut till mäklarna på Carnegie där han jobbar som case-analytiker. Genom att studera analyserna får läsaren en inblick i hur Johnny komponerar analyser och hur Gerillatradingen har varit ett viktigt verktyg under hela hans karriär.

Vi ger också en spännande inblick i flockbeteende och hur placerarna anpassar sin argumentation efter de glasögon man har på sig. När börsen har gått ned kommer de negativa argumentationerna att dominera och när börsen gått upp kommer aktörerna att anpassa argumentationen efter det. Vi kommer också att visa exempel på att det inte är ekonomiska nyheter som skapar trender på börsen utan det är trender på börsen som skapar ekonomiska nyheter.

I ett kapitel presenterar gästförfattare Emil Nordström den mest kompletta genomgången av månadsskifteseffekten vi stött på. Statistiken är iögonfallande!

Boken om Gerillatrading – kortsiktig aktiehandel i teori och praktik ger traders flera verktyg som behövs för att analysera spelet som pågår dagligen på aktiemarknaden.